Företrädaransvar

Förstklassig juridisk hjälp

Om oss

Om företaget

Vi tillhandahåller juridisk hjälp av högsta kvalitet. Våra erfarna jurister ger alltid våra klienter en enastående service, kunnig rådgivning och ett stort personligt engagemang. Ledorden i vår verksamhet är tillgänglighet, effektivitet och kvalitet. Vi ser alltid till att handläggningen av varje fall blir personlig och kvalitativ. Vi erbjuder alla våra klienter en timmes fri rådgivning innan det beslutas om ett vidare samarbete. Vårt kontor ligger på Karlavägen i Stockholm och vi tar oss an klienter från hela Stockholmsområdet med omnejd. Kontakta oss gärna för mer information och referenser.

Allt som vi anförtros av våra klienter skyddas av tystnadsplikt, helt enligt svensk lag. Vår främsta plikt och ansvar är att alltid tillvarata våra klienters rättsliga intressen på ett förstklassigt sätt. 

Här är några av våra juridiska områden: avtalsrätt, tvistemål, entreprenadjuridik, fastighets- och hyresrätt, bolagsjuridik, affärsjuridik, arbetsrätt och skadeståndsrätt.Mer om dessa kan du läsa här.

lagen

Låt oss hjälpa ditt företag med juridiken